Προ των πυλών το Greek Throwdown στην Πάτρα | dete

Προ των πυλών το Greek Throwdown στην Πάτρα

Προ των πυλών είναι το Greek Throwdown που θα διεξαχθεί στην Πάτρα! Η διοργάνωση CrossFit, υπό την αιγίδα του γυμναστηρίου Unbroken Patra, θα λάβει χώρα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 1-2-3 Νοεμβρίου, με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από την Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες!

Τα…  προεόρτια θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη το απόγευμα, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές αλλά και η ενημέρωση των αθλητών από τους διοργανωτές.

Την Παρασκευή το πρωί θα ξεκινήσουν τα events των αγώνων, τα οποία θα κορυφωθούν την Κυριακή το απόγευμα. Οι δύο πρώτες ημέρες θα περιλαμβάνουν τρία workouts, ενώ την Κυριακή οι αθλητές θα δοκιμαστούν στα τελευταία δύο με στόχο μία θέση στο βάθρο.

Το Greek Throwdown θα πραγματοποιηθεί για τρίτη φορά, μετά από το 2015 στα Ιωάννινα και το 2017 στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, μέρος των εσόδων του τουρνουά θα διατεθεί στο παράρτημα του Αγρινίου της ΕΛΕΠΑΠ, του πρώτου φιλανθρωπικού, μη κερδοσκοπικού σωματείου στην Ελλάδα, που παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα (Αθήνα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλος, Χανιά).