Πραγματογνώμονας Τροχαίας – Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος στις Καμάρες | dete

Πραγματογνώμονας Τροχαίας - Με πάνω από 100 χιλιόμετρα έτρεχε ο 28χρονος στις Καμάρες

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα της Τροχαίας, Θωμά Χόνδρου, το οποίο ολοκληρώθηκε, δίνει ακριβή στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας, που έγινε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στις Καμάρες του Αιγίου, όταν ένας 28χρονος οδηγός οχήματος, σκότωσε με το αυτοκίνητό του μια 67χρονη γιαγιά και το εγγόνι της που το είχε πάει βόλτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός μπήκε στη στροφή με 100 χλμ όταν το επιτρεπόμενο όριο είναι 50 χλμ. Με αυτή την ταχύτητα έπεσε πάνω στη γιαγιά και το εγγόνι καθώς έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Την άτυχη γυναίκα τη χτύπησε δυο φορές. Στο φτερό του αυτοκινήτου υπάρχει βαθούλωμα 20 -30 πόντων από το χτύπημα στην 67χρονη γιαγιά.

«Η απώλεια ελέγχου τώρα οφείλεται σε ορισμένους παράγοντας. Ένας από αυτούς είναι η ταχύτητα. Ο άλλος είναι η κατάσταση του οδηγού» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο κ. Χόνδρος και πρόσθεσε: «Η κατακόρυφη σήμανση ακριβώς στο σημείο του ατυχήματος έχει γραφτεί με σπρέι. Ένας καθρέφτης ακριβώς στο σημείο είναι σπασμένος από καιρό και κανένας δεν έχει ανησυχήσει».

Η έκθεση του πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η Τροχαία Πατρών θα παραδοθεί άμεσα στις Αρχές.