Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές προηγούνται στην Αχαΐα | dete

Ποιοι υποψήφιοι βουλευτές προηγούνται στην Αχαΐα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μάχη του σταυρού και στον νομό Αχαΐας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα σε ποσοστό ενσωμάτωσης ως προς τη σταυροδοσία στο 45.26% των εκλογικών τμημάτων από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα προηγούνται η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Κώστας Μάρκου.

Μάχη στην τρίτη και τέταρτη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δίνουν αντίστοιχα ο Γιώργος Κυριακόπουλος και ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος με  μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Από τη ΝΔ στην Αχαΐα με την καταμέτρηση των ψήφων προηγούνται ο Άγγελος Τσιγκρής και ο Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην τρίτη θέση από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ βρίσκεται ο Ιάσονας Φωτήλας και στην τέταρτη θέση πέρασε η Χριστίνα Αλεξοπούλου, ενώ νωρίτερα ήταν στην τέταρτη θέση ο Θανάσης Νταβλούρος.

Στο ΚΙΝΑΛ πρώτος είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου και δεύτερη η Κατερίνα Σολωμού, από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος και ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, από το ΜέΡΑ25 η Αποστολοπούλου Ευαγγελία και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΣ και τα ως τώρα αποτελέσματα (ενσωμάτωση 69%) των εκλογικών τμημάτων οι έδρες του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα είναι 3 της ΝΔ επίσης 3, μία στο ΚΙΝΑΛ, μία στο ΚΚΕ, και μία στο ΜεΡΑ25.