Ποιοι στηρίζουν τον Κώστα Σπηλιόπουλο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας; | dete

Ποιοι στηρίζουν τον Κώστα Σπηλιόπουλο για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας;

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έμοιαζαν όλα να είναι ανέφελα. Η –τουλάχιστον- ασφαλώς οριοθετημένα. Από τη μια πλευρά ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος έχει τη στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ . και του ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη ο Νεκτάριος Φαρμάκης, η οποίος συγκεντρώνει την προτίμηση του κεντροδεξιού μπλοκ.

Ο παράγοντας που κρίνει ωστόσο της εκλογές, είναι πάντα ο τρίτος, ο συχνά ονομαζόμενος και αστάθμητος, και αυτός έχει πλέον το πρόσωπο του πρώην υφυπουργού Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος κινείται , ανεβάζοντας συνεχώς ταχύτητες, στην κατεύθυνση της κατάρτισης ψηφοδελτίου με το οποίο προτίθεται να διεμβολίσει το δίδυμο των μονομάχων και να διεκδικήσει σημαντική εκλογική καταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πέριξ του κ. Σπηλιόπουλου, συναθροίζονται πρόσωπα με σημαντική καταγραφή και περγαμηνές επαγγελματικής αναγνώρισης και κοινωνικής διείσδυσης, αλλά και ορισμένοι δυσαρεστημένοι κομμάτων, ακόμη και πολύ γνωστά στελέχη που δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια να αποκρύψουν την προτίμησή τους, η οποία δεν έχει να κάνει με τις επιλογές του κόμματος στο οποίο δραστηριοποιούνται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων ο κ. Σπηλιόπουλος βρίσκεται σε επαφές με γνωστά πρόσωπα όπως ο γιατρός Θόδωρος Νασιώτης από τα Καλάβρυτα, o χειρούργος Τάκης Ανδρικόπουλος από το Αίγιο, το παλιό αυτοδιοικητικό στέλεχος Δημήτρης Πεφάνης, αλλά και στελέχη όπως ο Παναγιώτης Πλατανιάς από την Ηλεία ο οποίος τάσσεται αναφανδόν υπέρ, δημιουργώντας «πατήματα» σε όλη την περιφέρεια με στελέχη που είτε θα στηρίξουν έμμεσα ή άμεσα το ψηφοδέλτιό του, είτε θα συμπεριληφθούν σε αυτό.

Η εξέλιξη αυτή, προκαλεί προβληματισμό και στα δύο στρατόπεδα των ανακοινωμένων συνδυασμών, καθώς ο κ. Σπηλιόπουλος φέρεται να διατηρεί διεισδυτικότητα και σε ένα σημαντικό κομμάτι του ΚΙΝ.ΑΛ. αλλά και σε ένα επίσης αξιοσημείωτο κομμάτι της Ν.Δ. που δεν διατηρεί σχέσεις εξάρτησης με τον πολιτικό χώρο αναφοράς του.

Με λίγα λόγια, απειλεί να διαταράξει τις ισορροπίες και να μοιράσει την τράπουλα σε ένα παιχνίδι για τρεις.

Γ. ΚΟΝ.

(από εφημερίδα 7 Μέρες Ενημέρωση)