Πατροκτόνος της Ζακύνθου: «Τον έτρεμα μέχρι και την στιγμή που τον σκότωσα» | dete

Πατροκτόνος της Ζακύνθου: «Τον έτρεμα μέχρι και την στιγμή που τον σκότωσα»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha έδωσε ο πατροκτόνος της Ζακύνθου, στην οποία εξομολογείτε όλα όσα πέρασε η οικογένειά του από τον πατέρα του, πριν τον σκοτώσει.

Ο 27χρονος Αλέξης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, Τρίτη. Στο τρέιλερ που μεταδόθηκε από τον Alpha, ο 27χρονος λέει χαρακτηριστικά: «Τον έτρεμα μέχρι την τελευταία στιγμή που τον σκότωσα. Τον φοβόμουν. Η μητέρα μου κλειδωνόταν με τις ώρες στις τουαλέτες κι εμείς κλαίγαμε και ουρλιάζαμε. Αυτος μας έλεγε “Θα βγει, δε θα βγει; Θα δείτε τι θα της κάνω”».

Μεταξύ άλλων είπε πως ο πατέρας του, τους χτυπούσε μέχρι να ματώσουν, τονίζοντας ότι από μικρή ηλικία των έδενε σε καρέκλα για τιμωρία, ενώ τον ανάγκαζε να κάνει αγροτικές δουλειές.

Ο 27χρονος σκότωσε πέρυσι τον πατέρα του με τρεις σφαίρες, καθώς όπως είχε καταγγείλει, για 26 χρόνια κακοποιούσε την μητέρα του, αλλά και τον ίδιο και τα αδέρφια του. Είναι η πρώτη του συνέντευξη για την υπόθεση, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης στο δικαστήριο, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκιση με αναστολή).