Πατρινός στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες της Ρωσίας | dete

Πατρινός στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες της Ρωσίας

Σην Ρωσία βρίσκεται ο δημοτικός σύμβουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Νίκος Τζανάκος για τους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες, ως μέλος της του ΔΣ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αλλά και για την απόφαση διεξαγωγής των αντίστοιχων αγώνων του 2012.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Τζανάκος σε ανάρτησή του σημειώνει:

Olympic City PYEONGCHANG and I. C. G. #UFA Russia. Μια σημαντική απόφαση η οποία αναβαθμίζει την I. C. G. και αναγνωρίζει την προσφορά της στον παγκόσμιο παιδικό αθλητισμο. Στην Ολυμπιακή πολη της Ν Κορέας PYEONGCHANG στις ίδιες εγκαταστάσεις και πίστες των χειμερινών Ολυμπιακών Αγωνων του 2018, θα πραγματοποιηθούν το 2021 οι Χειμερινοι παγκόσμιοι Παιδικοί Αγωνες της I. C. G.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Pyeongchang ταξίδεψε στην Ufa και υπέβαλε ολοκληρωμένο φάκελο, Ολυμπιακών προδιαγραφών. Στο Δ. Σ. της I. C. G., με μεγάλη ικανοποίηση για τη διεθνή αναγνώριση της οργάνωσης στον παγκόσμιο παιδικό αθλητισμό, ψηφίσαμε ομόφωνα να διεξαχθούν οι αγώνες στη Ν. Κορέα το 2021.
Στη φωτογραφία με τον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής της Pyeongchang και εκπρόσωπο της κυβέρνησης Mr. Jeong Kyeong Ho καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Ν. Κορέας.