Πατρινά ζευγάρια ζητούν… επιβήτορες! To cuckolding sex «σαρώνει» και στην Πάτρα! | dete

Πατρινά ζευγάρια ζητούν… επιβήτορες! To cuckolding sex «σαρώνει» και στην Πάτρα!

Πληθαίνουν και στην Πάτρα τα ζευγάρια που επιδίδονται στο cuckolding sex, στο σεξ δηλαδή κατά το οποίο η γυναίκα απολαμβάνει τον έρωτα από ένα άλλο άνδρα μπροστά στο σύντροφο της.

Η εν λόγω τάση στο σεξ βρίσκει μεγάλη απήχηση πλέον και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς όλο και περισσότεροι (κυρίως νέοι) άνθρωποι καταρρίπτουν κάθε είδους σεξουαλικό ταμπού.

Η ικανοποίηση της γυναίκας στο κρεβάτι από έναν άλλο άνδρα, εν γνώσει, με την παρουσία και αποδοχή του συντρόφου της, είναι ένα απ’ αυτά.

Του λόγου το αληθές συνιστούν οι αγγελίες που έχουν αναρτήσει σε «ροζ» ιστοσελίδες αρκετά πατρινά ζευγάρια, αναζητώντας άνδρες με… προσόντα για την ικανοποίηση της γυναίκας.

Άλλωστε, το διαδίκτυο είναι η ασφαλέστερη επιλογή για να βρουν οι ενδιαφερόμενοι το ιδανικό (τρίτο) πρόσωπο, με εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Ακολουθούν τρεις από τις πλέον ενδεικτικές πατρινές αγγελίες που εντοπίσαμε:

*«Πραγματικό ζευγάρι αναζητά προικισμένο, καθαρό αρρενωπό άντρα για να γ… την κυρία μπροστά στον κύριο. Έχουμε χώρο δικό μας»

*«Είμαστε ζευγάρι 48 και 59 χρόνων και ψάχνουμε άνδρα ενεργητικό με πλούσια προσόντα, μόνο με φωτό, ο άνδρας είναι bi παθητικός»

*« Είμαστε ένα σέξι στρέιτ ζευγάρι,30 και οι δυο μας, μορφωμένοι και πολύ εμφανίσιμοι. Αναζητούμε έναν πιτσιρικά, αυστηρά κάτω των 30, ευπαρουσίαστο με καλά προσόντα, για ικανοποίηση της σέξι γυναίκας μου.

 

 

 

Ηδονή και τίποτα άλλο!

Το cuckolding είναι καθαρά και μόνο σεξ, δηλαδή ηδονή και ικανοποίηση για τη γυναίκα και τον αρσενικό επιβήτορα. Μέχρι εκεί. Δεν αφορά κάποιου είδους «ρομάντζο» και δεν γίνεται με σκοπό να δημιουργηθούν προβλήματα στη συναισθηματική ζωή του ζευγαριού, ζήλιες, χωρισμοί, καυγάδες κλπ. Γίνεται, τελειώνει και πάει. Δεν συμβαίνει κάτι έξω από αυτό.

Όσο για τους συμμετέχοντες στο cuckolding sex, το απολαμβάνουν όλες και όλοι ανεξαιρέτως.  H γυναίκα κερδίζει την απόλαυση του σεξ, όπως βέβαια και ο επιβήτορας, ενώ αυτός που δέχεται το cuckolding ερεθίζεται με την εικόνα της γυναίκας του που ξαφνικά αναλαμβάνει κυρίαρχο ρόλο και τον ταπεινώνει σεξουαλικά, αναγκάζοντάς τον να τη βλέπει να κάνει σεξ μπροστά του με άλλον.

 

Οι περιπτώσεις που ο άντρας μπορεί να γίνει cuckold

Οι άνδρες που γίνονται cuckold χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

Στην πρώτη κατηγορία συμπεριλαμβάνονται εκείνοι που έχουν μικρό πέος ή προβλήματα στύσης. Μπορεί σε όλα τα υπόλοιπα η σχέση του ζευγαριού να είναι υπέροχη, όμως να υπάρχει πρόβλημα στο σεξουαλικό μέρος της.

Αντί λοιπόν εκείνη να τον απατήσει ή να τον χωρίσει, συναινούν και πηγαίνουν στο cuckolding sex. Αν εκείνος την αγαπάει πραγματικά, θα καταλάβει την αδυναμία του και θα κάνει την υποχώρηση, η οποία τελικά θα τον βολέψει.

Στη δεύτερη κατηγορία είναι οι ηδονιστές, δηλαδή αυτοί που ερεθίζονται με το να βλέπουν τους άλλους  να κάνουν σεξ. Αντί να προσπαθούν να πάρουν μάτι αγνώστους, (π.χ. όταν κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο, βλέπουν τη γυναίκα τους να κάνει σεξ με έναν άλλο άντρα.

Τέλος, υπάρχουν και οι ασέξουαλ, αυτοί δηλαδή που δεν τους αρέσει και πολύ το σεξ. Μπορεί να είναι άψογοι σύζυγοι, αλλά με το να μην θέλουν ιδιαίτερα το σεξ αφήνουν ένα μεγάλο κενό στη γυναίκα τους, η οποία πιθανότατα θα το αναζητήσει αλλού.