Παναχαϊκή – Κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών με Ζοσέ Μοντιέλ | dete

Παναχαϊκή - Κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών με Ζοσέ Μοντιέλ

To κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά τη μεταγραφική της ενίσχυση ψάχνει η Παναχαϊκή, μετά την ανακοίνωση τερματοφύλακα και αμυντικού, και την συμφωνία με τον Κροάτη εξτρέμ. Οι «κοκκινόμαυροι» φαίνεται να έχουν κατασταλάξει σε 30χρονο διεθνή Παραγουανό επιτελικό μέσο, που θα κάνει και τη διαφορά, τουλάχιστον από πλευράς βιογραφικού.

Γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1998, ο Ζοσέ Μοντιέλ, έμεινε ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την Αβατσούτσο (Περού) κι έκτοτε έμεινε χωρίς ομάδα. Στο βιογραφικό του εκτός από τις 9 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Παραγουάης την διετία 2005-07, είναι καταγεγραμμένες οι  θητείες του σε ουκ ολίγες ομάδες.

Το καλοκαίρι του 2006 και σε ηλικία 18 ετών ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για λογαριασμό της Ουντινέζε (8 συμμ.).Ακολούθησαν οι συνεργασίες με την Ρετζίνα (21 συμμ. – 2 γκολ) και την Πολιτέθνικα Λάσι (18 συμμ. – 2 γκολ) στη Ρουμανία.To καλοκαίρι του 2009 άφησε την Γηραιά Ήπειρο και μετακόμισε στην Αργεντινή για την Τίγκρε (10 συμμ.).

Τον Μάρτιο του 2010 επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Ρετζίνα (21 συμμ. – 2 γκολ) ενώ τη διετία 2010-12 έπαιξε στη γειτονική χώρα με τη φανέλα της Μπενεβέντο (49 συμμ. – 5 γκολ).Τον Δεκέμβριο του 2015 βρέθηκε για πρώτη φορά στο Περού για την Ουνιόν Κονέρσιο. O Ζοσέ Μοντιέλ έχει έρθει σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για την συνέχιση της καριέρας του και βρίσκεται καθ΄οδόν για τη χώρα μας.