Παναχαϊκή – Επίσημη ανακοίνωση: “Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ” | dete

Παναχαϊκή - Επίσημη ανακοίνωση: "Κινούμε τις νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα κατα την συνεδριαση της 2ας Οκτωβριου 2019 να κινήσει τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή, περιλαμβανομένης και της εξωσης της ΠΑΕ από το γηπεδο της Αγυιας, όπως έγραψε το πρωί το tempo24. 

Πρόκειται για μία απόφαση η οποία ελήφθη, αφού πρώτα εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια συνεργασίας και κατανόησης προκειμένου εστω και με μικρη καθυστερηση η ΠΑΕ να  εκπληρώνει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

Μολονότι λοιπον από την πλευρα της η ΠΓΕ :

Α) Προέβη σε γενναία μείωση των οφειλών της ΠΑΕ από παρελθόντα έτη.

Β) Δέχθηκε ρύθμιση της καταβολής των χρεών με τρόπο τέτοιο έτσι ώστε αφενος να μην υφίσταται  ασφυκτικη πίεση στην ΠΑΕ, αφετερου να υπαρχουν γιαυτην  ελαστικές συνθήκες αποπληρωμής, παραλληλα δε εξυπηρετηση των χρεων του σωματειου μας πρός Δημοσιο κλπ.

Παρα λοιπον τις απειρες  προσπαθειες μας να υπαρχει  πνεύμα συνεργασίας και ευρυθμης άσκησης των δραστηριοτήτων μας, η ΠΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της, με αποτέλεσμα να ληφθεί η απόφαση χρήσης καθε ειδους  ένδικων μέσων κατα της ΠΑΕ.

Υπο τον απειλη να χαθει η ρυθμιση των οφειλων μας πρός το Ελληνικο Δημόσιο, οφειλων που κατα κυριο λογο υπαρχουν από την ασυνεπεια των διοικησεων της ΠΑΕ προ της ελευσης της Συμμαχιας, ειμαστε υποχρεωμενοι να καταφυγουμε σε καθε ενδικο μεσο προκειμενου να εξυπηρετειται  το βαρύ φορτίο των οφειλών μας προς το Κράτος μεσα στα αυστηρά  πλαίσια τα οποία επιβάλλει ο Νόμος για την λειτουργία ενός υγιούς Σωματείου.

Παράλληλα με σεβασμό και ευθύνη  απέναντι στους χιλιάδες Πατρινούς αθλητές και τους γονείς τους που αποτελούν μέλη της μεγάλης της οικογένειας της Παναχαικης , το ΔΣ δεν είναι διατεθειμένο να απεμπολήσει τον πιο σημαντικό για την υπαρξη της πόρο , που είναι οι τρεχουσες και οι παρελθουσες οφειλες της ΠΑΕ προς το σωματειο μας.