Παιχνίδια της μοίρας: Η τραγωδία που ενώνει τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη μέλλουσα σύζυγό του | dete

Παιχνίδια της μοίρας: Η τραγωδία που ενώνει τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Σελίδα στη ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, ο οποίος πριν από  περίπου 1,5 χρόνο, έχασε τον 3χρονο γιο του και την 33χρονη σύζυγό του, στο τρομακτικό τροχαίο με την Porsche, την οποία οδηγούσε ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, ο γιος του Mr Jumbo, στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Όπως έγινε γνωστό χθες, μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», ο Υπάτιος Πατμάνογλου αποφάσισε να προχωρήσει τη ζωή του, και να ξαναπαντρευτεί.

Η μέλλουσα σύζυγός του ονομάζεται Εμανουέλα, είναι από τα Μέγαρα και ασχολείται με τα κοινά και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Υπάτιος και Εμανουέλα κατά πληροφορίες γνωρίστηκαν μέσω facebook. Ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ ορισμένες πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης από το περιβάλλον της Εμανουέλας, τους δύο αυτούς νέους ανθρώπους, εκτός από όλα τα άλλα, φαίνεται ότι ενώνουν και τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στις ζωές τους.

Είναι οι στιγμές που τα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, όπως είναι γνωστό, είναι ο μόνος επιζών από το τραμακτικό τροχαίο με την Porsche που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης. Ο γιος του Mr Jumbo έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό καρφώθηκε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 300 χλμ. πάνω στο σταθμευμένο όχημα (σε πάρκινγκ της Ε.Ο.) του Υπάτιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα τη στιγμή της σύγκρουσης. Στο αμάξι του, όμως, βρίσκονταν η σύζυγός του και ο γιος τους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, όπως και ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Porsche, φίλος του νεαρού Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ενα τραγικό συμβάν έχει ζήσει σχετικά πρόσφατα και η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου.

Συγκεκριμένα, έχει βιώσει κι εκείνη μία μεγάλη απώλεια στη ζωή της, η οποία την στιγμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ίδιας, πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οχτώ χρόνια.

Αιτία ήταν η ερωτική απογοήτευση, αφού η Εμανουέλα τού ζήτησε να χωρίσουν.

Νέα σελίδα για τον Υπάτιο

Πάντως, μπορεί η αλλαγή σελίδας που αποφάσισε ο Υπάτιος Πατμάνογλου να έγινε ευρέως γνωστή χθες, ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, στη γιορτή του, είχε κάνει και ο ίδιος την αποκάλυψη.

Συγκεκριιμένα, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Πηγή: | iefimerida.gr