Πήρε διακοποδάνειο, άφησε χρέος χιλιάδων ευρώ και φταίει το… Instagram | dete

Πήρε διακοποδάνειο, άφησε χρέος χιλιάδων ευρώ και φταίει το… Instagram

ο σκηνικό είναι γνώριμο κάθε καλοκαίρι, ανεβάζουν όλοι φωτογραφίες από ειδυλλιακές παραλίες και εξωτικά μέρη κι εσύ απομένεις μόνος στην πόλη να ζηλεύεις, παλεύοντας οικονομικά να καταφέρεις να ξεφύγεις για δυο μερούλες.

Αυτό ακριβώς έπαθε η Αυστραλή της ιστορίας μας, μόνο που κατέληξε σε σωστή οικονομική τραγωδία!

Η Fiona Melbul έβλεπε όλα αυτά τα posts στο Instagram με τις παραδεισένιες διακοπές και είπε καλύτερα να χρωστάω παρά να χάσω όλη τη φάση. Όταν έμαθε λοιπόν ότι ο αδερφός της θα πάει στην Disneyland, η 27χρονη ήξερε καλά τι έπρεπε να κάνει.

Πήρε δάνειο για τα έξοδα και όταν αυτό σώθηκε, την ξελάσπωσε η πιστωτική. Μόνο που απέμεινε με χρέος 8.000 δολαρίων (7.200 ευρώ), ξέροντας από πριν πως δεν είχε μία για τέτοιο ταξίδι.

«Τραβάς αυτές τις 10-20 φωτογραφίες για να βρεις την ιδανική, να την ανεβάσεις στα social media και να περιμένεις μετά τους φίλους σου να τη δουν. Και μετά παίρνεις όλα αυτά τα σχόλια για το πόσο σε ζηλεύουν. Με έκανε να νιώσω καλά που μπόρεσα να το κάνω κι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μόνο που τώρα έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της, μπας και της μείνει τίποτα και αρχίσει να αποπληρώνει το χρέος…