Πέτρος Μανωλουδάκης: Ο Μαθηματικός της ΑΕ Προαστείου, πρώτος σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑ−Η! | dete

Πέτρος Μανωλουδάκης: Ο Μαθηματικός της ΑΕ Προαστείου, πρώτος σκόρερ της Α2 ΕΣΚΑ−Η!

Η ΑΕ Προαστείου κάνει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α2  ΕΣΚΑ–Η, ο Πέτρος Μανωλουδάκης είναι από τους πρωταγωνιστές αφού είναι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και μιλώντας για την καλή παρουσία της ομάδας του τόνισε «Η ΑΕΠ είναι μια ομάδα που παρόλο τις αντίξοες συνθήκες, έλλειψη γηπέδου, ώρες προπονήσεων παλεύει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητή, τον Γιώργο Καπογιαννόπουλο που διαβάζει πολύ καλά κάθε παιχνίδι και προσαρμόζεται σε αυτό. Εκτός από συμπαίκτες οι περισσότεροι παίκτες είμαστε φίλοι και για αυτό  το κλίμα που επικρατεί είναι υγιές και ευχάριστο».

Και ερωτηθείς πως νιώθει που είναι πρώτος σκόρερ και αν είναι προσωπικός του στόχος τόνισε «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έχω μια διάκριση σε μια αρκετά ανταγωνιστική κατηγορία αλλά τίποτα δεν θα είχε γίνει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου που έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό σε αυτό.  Θα προσπαθήσω να κρατήσω αυτή την πρωτιά χωρίς όμως όλα αυτό να είναι εις βάρος της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας με έχει στηρίξει σε πολύ μεγάλο βαθμό.  Πρωταρχικός  στόχος της ΑΕΠ είναι η παραμονή στην κατηγορία και αν  καταφέρουμε κάτι καλύτερο είναι πάντα ευπρόσδεκτο».

Ο Πέτρος Μανωλουδάκης σπουδάζει στο 6ο έτος στο Μαθηματικό του Πανεπιστημίου Πατρών και μέχρι τον Ιούνιο ετοιμάζεται να πάρει το πτυχίο του!