Πάτρα: Υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η Σοφία Μασσαρά | dete

Πάτρα: Υποψήφια με το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά η Σοφία Μασσαρά

«Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές γιατί ως νέος άνθρωπος θέλω να έχω λόγο και συμμετοχή στα κοινά της πόλης μου. Νιώθω ότι εμείς οι νέοι είμαστε αποκλεισμένοι από πολλά, γεγονός που με ενοχλεί και με απογοητεύει» δηλώνει η Σοφία Μασσαρά, φοιτήτρια, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ”.

«Στο “σπιράλ” νιώθω ότι σε συνεργασία με τα υπόλοιπα νέα παιδιά θα προσφέρουμε ομαδικά και ουσιαστικά το δικό μας λιθαράκι στη γενιά μας και στην πόλη μας» επισημαίνει.

Η Σοφία Μασσαρά του Θεοχάρη, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1997. Αποφοίτησε από το 6ο λύκειο Πατρών και σπουδάζει στο τμήμα Διοίκησης επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων και τροφίμων του πανεπιστημίου Πατρών. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τον κλασικό χορό, με τη μουσική (κλασικό πιάνο) και είναι μέλος της χορωδίας Vocal.

Γνωρίζει άριστα αγγλικά και σε μέτριο επίπεδο γαλλικά. Εργάζεται με μερική απασχόληση στην εταιρία Astonish καθαριστικά. Ο πατέρας της Θεοχάρης Μασσαράς είναι εκπαιδευτικός, πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων, η μητέρας της Αφροδίτη Βουτσινά ειναι φιλόλογος, ειδική παιδαγωγός σε ΑΜΕΑ και η αδερφή της Δήμητρα Μασσαρά ειναι φοιτήτρια λογοθεραπείας στο ΤΕΙ της Πάτρας.