Πάτρα: Τρεις υποψήφιοι της ΝΔ ζητούν επανακαταμέτρηση των ψήφων | dete

Πάτρα: Τρεις υποψήφιοι της ΝΔ ζητούν επανακαταμέτρηση των ψήφων

Μπορεί τα επίσημα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών να μην έχουν εκδοθεί ακόμη από το Πρωτοδικείο Πατρών, ωστόσο υποψήφιοι έχουν ήδη υποβάλει αίτημα για επανακαταμέτρηση των σταυρών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τρεις υποψήφιοι βουλευτές του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα θέλουν να μετρηθούν εκ νέου οι ψήφοι που έλαβαν την περασμένη Κυριακή.

Συγκεκριμένα η Χριστίνα Αλεξοπούλου που έλαβε, σύμφωνα με τα στοιχεία που μετάδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, 11.605 σταυρούς και εκλέγεται βουλευτής Αχαΐας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος που πήρε 11.322 σταυρούς και είναι πρώτος αναπληρωματικός και η γιατρός Ασπασία Ρηγοπούλου με 5.530 σταυρούς προτίμησης , κατέθεσαν αίτημα για επανακαταμέτρηση των ψήφων τους.

Έτσι αύριο το πρωϊ έχουν κληθεί να βρίσκονται στο Πρωτοδικείο για να μετάσχουν στη διαδικασία μέτρησης των σταυρών τους. Παράλληλα αναμένεται υποψήφιοι και άλλων κομμάτων να ζητήσουν επανακαταμέτρηση, καθώς έχουν μικρές διαφορές ψήφων με συνυποψηφίους τους.

Στο μεταξύ, σήμερα επρόκειτο να αναρτηθούν, στα Δικαστήρια της Πάτρας,  τα επίσημα αποτελέσματα των επιδόσεων των υποψηφίων βουλευτών Αχαϊας η ανακήρυξη μετατέθηκε , πιθανότατα για αύριο.