Πάτρα: Τα σκυλιά… που συμμετείχαν στα καλλιστεία – ΦΩΤΟ | dete

Πάτρα: Τα σκυλιά… που συμμετείχαν στα καλλιστεία - ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Πλαζ της Πάτρας η Εθνική Έκθεση Μορφολογίας Σκύλων που διοργάνωσε ο Κυνοφιλικός Όμιλος της Αχαΐας. Οι συμμετοχές το διήμερο έφτασαν τις 400 και στην Πάτρα ήρθαν σκυλιά από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών στην έκθεση πήραν μέρος ορισμένα από τα πιο σπάνια είδη σκυλιών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Είδη όπως ο ιρλανδικός λυκοθήρας,

τα αζαγουάκ, τα θιβετιανά μαστίφ, τα σηλυχάμ τερριέρ, και αρκετά ακόμα που φυσικά σπάνια συναντάμε στους δρόμους και στη καθημερινότητα μας.

Η κριτική επιτροπή της έκθεσης είχε σίγουρα δύσκολο έργο μπροστά της για να κάνει και να επιλέξει τις συμμετοχές εκείνες που πήραν τελικά τα βραβεία.  Μια επιτροπή που αποτελούταν από δύο Έλληνες κριτές και τρεις διεθνείς, έναν από την Ιρλανδία, έναν από την Ρωσία και έναν από την Ιταλία.

"Όλες οι συμμετοχές ήταν αξιόλογες και η διοργάνωση κύλησε με απόλυτη επιτυχία, σε κάθε επίπεδο" τονίζει το μέλος της οργανωτικής επιτροπής της έκθεσης και κτηνίατρος, Ιωάννα Γιαννακοπούλου.