Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 7χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα-Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί | dete

Πάτρα: Σταθερή η κατάσταση του 7χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα-Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι γιατροί

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή, αυτό για μας αποτελεί μια καλή πρόγνωση. Αν συνεχιστεί έτσι και για το επόμενο 24ωρο, θα μπούμε σε διαδικασία αποσωλήνωσης του παιδιού, δηλαδή αποδέσμευσης από τον αναπνευστήρα» δήλωσε  η διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, Γιούλη Μαμμή σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του 7χρονου Γιώργου από τον Πύργο, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) Παίδων του νοσηλευτικού ιδρύματος της Πάτρας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του.

Γιατροί και νοσηλευτές παρακολουθούν με προσοχή και επιμέλεια κάθε λεπτομέρεια που καταγράφεται σχετικά με την υγεία του μικρού αγοριού, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειές τους.

Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον των πολιτών για το 7χρονο αγόρι, που ζητούν να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου έχουν ήδη ξεκινήσει την προανάκριση για να διερευνηθούν πλήρως οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει οριστεί πραγματογνώμονας για να διερευνήσει τα αίτια της πτώσης της μεταλλικής πόρτας που προκάλεσε τον τραυματισμό του παιδιού. Παράλληλα, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και πληροφορίες (καταθέσεις, ιατροδικαστική,κλπ) προκειμένου να ολοκληρώσουν τον φάκελο της δικογραφίας.

Στη συνέχεια, όλο το υλικό θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, για την αναζήτηση πιθανών ποινικών ευθυνών.

 

Πηγή: patrisnews.com