Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο το παιδικό βιβλίο «Ένας αρκούδος με ανθρώπινη καρδιά» | dete

Πάτρα: Παρουσιάζεται το Σάββατο το παιδικό βιβλίο «Ένας αρκούδος με ανθρώπινη καρδιά»

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις "Το Δόντι" προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Πέτρου Ζαργάνα, σε εικονογράφηση της Χριστίνας Δημητροπούλου, με τίτλο «Ένας αρκούδος με ανθρώπινη καρδιά».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου Discover, πεζόδρομος Βούρβαχη 3 κάτω από την Κορίνθου (τηλ.: 2610 624 916), στις 11:30 π.μ. αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Συμμετέχουν:

Γεωργία Μανωλοπούλου, Φιλόλογος - Μουσειολόγος

Αδαμαντία Παγουλάτου, Εκπαιδευτικός

Γεωργία Τσίχλα, Θεατρολόγος.

Η Α1 και Στ τάξη της Βασιλικής Ρεσβάνη και Δέσποινας Ταμάμη αντίστοιχα του 6ου Δημοτικού σχολείου της Πάτρας θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με ένα δρώμενο εμπνευσμένο από το βιβλίο!

Λίγα λόγια το βιβλίο

Είχε ακούσει για αρκούδες που είχαν φύγει από το χωριό για να ζήσουν μια άλλη ζωή, αλλά κανείς δεν έμαθε τι απέγιναν. Πάντα αφηνόταν να εννοηθεί από τους μεγαλύτερους πως κάτι άσχημο συνέβαινε κάθε φορά που μια αρκούδα έφευγε από το κρυφό χωριό για να πλησιάσει τον κόσμο των ανθρώπων.

Οι ιστορίες αυτές παρουσίαζαν τον άνθρωπο ως κάτι κακό, όμως αυτό είχε νιώσει, κάτι τελείως διαφορετικό. Η καλύτερή του φίλη, η Νατάσσα, ήταν άνθρωπος. Ζούσε σε ένα χωριό στο δάσος, σε μικρή απόσταση από το χωριό των αρκούδων.