Πάτρα: Πάνω απο 2.000 εισιτήρια σε καθημερινή βάση για το Τζόκερ | dete

Πάτρα: Πάνω απο 2.000 εισιτήρια σε καθημερινή βάση για το Τζόκερ

Αλλες εποχές πραγματικά θυμίζει ο χαμός που γίνεται για το «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς που ήδη προσεγγίζει το μισό εκατομμύριο εισιτήρια σε λιγότερο από 2 εβδομάδες, νούμερο πρωτοφανές βάζοντας πλώρη για μία από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών στη χώρα μας.

Όπως διαβάσαμε στο flix.gr ήδη μπήκε στη λίστα των εμπορικότερων ταινιών της δεκαετίας του 2010, (είναι στην δέκατη θέση, πριν το «Inception» που έχει 421.845), αλλά σύντομα θα αναρριχηθεί πολύ πιο πάνω και ενδεχομένως θα απειλήσει την πρωτιά που κατέχει ένα Ελληνικό φιλμ, το «Ένας Άλλος Κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχει κάνει σχεδόν 670.000 εισιτήρια.

Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες μέρες το «Τζόκερ» με τον Χοακίν Φίνιξ θα αφήσει πίσω του τόσο τους πολύ εμπορικούς «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» που έκαναν πρεμιέρα την Μεγάλη Εβδομάδα φέτος και παγκοσμίως έκαναν ρεκόρ εισπράξεων αλλά και το «Skyfall» με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Όπως γράφαμε, το «τσουνάμι» του «Τζόκερ» σαν να έπιασε στον «ύπνο» τους αιθουσάρχες ενώ η εταιρεία διανομής Tanweer κινήθηκε ευέλικτα αναπροσαρμόζοντας σε συνεννόηση με τους αιθουσάρχες το πρόγραμμα προβολών βάζοντας και προβολές πιο αργά κοντά στα μεσάνυχτα.

Το μεγάλο κοινό λοιπόν που συνήθως σπεύδει το πολύ σε μία, δύο, το πολύ τρεις ταινίες το χρόνο είναι εδώ δίνοντας ένα απίστευτο μαζικό παρών. Στα Odeon Veso Mare μάθαμε πως την τελευταία εβδομάδα η κίνηση σχεδόν δεν ξεχωρίζει αν είναι σαββατοκύριακο ή καθημερινές με τον αριθμό των εισιτηρίων που κόβονται ημερησίως να φτάνουν τα 2-3.000 ενώ και η προσφορά του Vodafone 1+1 επεκτάθηκε μία μέρα παραπάνω από Δευτέρα έως και την Παρασκευή. Υπήρξαν βραδιές που η ουρά στα εισιτήρια από κόσμο που ήθελε να πάει στο «Τζόκερ» έβγαινε εκτός του φουαγιέ και έφτανε στο ασανσέρ!

Αρκετοί ακούγοντας το χαμό που γίνεται, υπολογίζουν να δουν την ταινία πιο ήρεμα τις επόμενες μέρες, αν και το «Τζόκερ» που στο 2ο σαββατοκύριακο του όχι μόνο δεν είχε πτώση αλλά και ελάχιστη άνοδο (σε 180 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 145.735 εισιτήρια), δείχνει ικανό να κρατήσει τις υψηλές επιδόσεις του και το ερχόμενο σαββατοκύριακο με μόνο ικανό ανταγωνιστή τη συνέχεια της «Μαλέφισεντ» με τις Αντζελίνα Τζολί και Μισέλ Πφάιφερ.