Πάτρα: Ο ΣΚΕΑΝΑ φέρνει την κλαδική έκθεση «W-eat» | dete

Πάτρα: Ο ΣΚΕΑΝΑ φέρνει την κλαδική έκθεση "W-eat"

Στην  διοργάνωση μιας μεγάλης κλαδικής έκθεσης, προχωρά ο ΣΚΑΝΑ στην "W-eat" που  θα πάρει την θέση της Westia και θα έχει έναν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα. 

Η πρόσκληση του ΣΚΕΑΝΑ για την συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στις 15 Ιανουαρίου στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρει τα εξής:

"Ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας , κ. Στεργίου Σπύρος και τα μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου, σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου την Τρίτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ενόψει της έκθεσης W-eat 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 06-08/04/2019 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών.

Η W-eat είναι η αναβάθμιση των προηγούμενων διοργανώσεων του Συλλόγου, WESTIA 2016 και WESTIA2017. Οι στόχοι της διοργάνωσης είναι:

● οι εμπορικές συμφωνίες ανάμεσα στους προμηθευτές και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Εστίαση και την Αναψυχή.

● η αποτύπωση του γαστρονομικού στίγματος της Παραϊόνιας Ελλάδας και η προώθησή του στις χώρες προέλευσης των γαστρονομικών ταξιδιωτών του πλανήτη, διεκδικώντας μερίδιο από μία παγκόσμια αγορά 150 δις δολαρίων ετήσιου τζίρου, τόσο για την για την Αχαϊκή, όσο και για την Παραϊόνια εστίαση. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα".