Πάτρα: Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν τους “Πέρσες” του Αισχύλου! | dete

Πάτρα: Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν τους "Πέρσες" του Αισχύλου!

Ο  Διευθυντής του 9ου Γυμνασίου, Γεώργιος Καρατζάς και οι υπεύθυνες καθηγήτριες της θεατρικής ομάδας, Ελένη Καδά και Ελπίδα Νούσα, σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: "Ευχαριστούμε το Διοικητικό Συμβούλιο της Χριστιανικής Εστίας της πόλης μας για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων προκειμένου να πραγματοποιηθεί η παράσταση Πέρσες Αισχύλου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κ.κ. Καραγεωργόπουλο Γεώργιο και Σκόνδρα Ηλία, Πρόεδρο και Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου ΓΕΧΑ Πατρών, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με γενναιοδωρία στο αίτημά μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον υπεύθυνο φωτισμού και μικροφωνικής κ. Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλο για την εθελοντική και πολύτιμη βοήθειά του.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία.

 

Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Πατρών ανέβασαν την παράσταση "Πέρσες" του Αισχύλου! (φωτο)