Πάτρα: Νεκρές γάτες στη Μαιζώνος – Τις έβλεπαν μικρά παιδιά | dete

Πάτρα: Νεκρές γάτες στη Μαιζώνος - Τις έβλεπαν μικρά παιδιά

Γνωστή συμπολίτισσα  κατήγγειλε πως την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 το μεσημέρι, κάτοικοι της περιοχής του Παλαιού Αρσακείου είδαν να κείτονται στο πεζοδρόμιο, στην γωνία των οδών Γκότση και Μαιζώνος, νεκρές γάτες, που δεν έφεραν καμία εξωτερική πληγή ή κάποιο σημάδι τραυματισμού.

Οι κάτοικοι και οι φιλόζωοι του κέντρου της Πάτρας, τις αναγνώρισαν αμέσως, γιατί τις τάϊζαν επί χρόνια! Οι γάτες αυτές, αναφέρει η συμπολίτισσα που βρέθηκε κι αυτή με τη σειρά της προ οδυνηρής εκπλήξεως, ήσαν εξαιρετικά φιλικές και ήσυχες, ήσαν επίσης εμβολιασμένες και μάλιστα η μία ήταν και στειρωμένη από φιλόζωους! Άλλη μία σκοτωμένη γατούλα ήταν δυστυχώς σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης!

"Πέρα από το αποτρόπαιο και καταδικαστέο γεγονός που προφανώς κάποιοι υπάνθρωποι έκαναν και πέρα από το αποτρόπαιο θέαμα - μικρά παιδιά περνούσαν εκείνη την ώρα και έβλεπαν τα νεκρά ζωάκια - επιπλέον προβληματισμό και ερωτηματικά δημιουργεί στους περίοικους η πιθανή χρονική σύμπτωση της ενάρξεως αυτή την εβδομάδα κάποιων προεργασιών στο προαύλιο του χώρου του παλαιού Αρσακείου και το ότι την Πέμπτη το μεσημέρι της ίδιας εβδομάδας βρέθηκαν νεκρές, το πιθανότερο από φόλα, οι γατούλες", τονίζει η συμπολίτισσα προσθέτοντας πως αισθήματα θλίψης και αγανάκτησης διακατέχουν όλους όσους έλαβαν γνώση αυτού του θλιβερού και ωμού περιστατικού...