Πάτρα: ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ – Διαβάζει τα κηδειόχαρτα… και κάνει διαρρήξεις σε σπίτια | dete

Πάτρα: ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ - Διαβάζει τα κηδειόχαρτα… και κάνει διαρρήξεις σε σπίτια

Απατεώνες βρήκαν άλλο «κόλπο» για να μπουκάρουν σε άδεια σπίτια! Διαβάζουν τα κηδειόχαρτα! Την περασμένη εβδομάδα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μεσήλικας ο οποίος έκανε… αυτή την δουλειά! Αρχικά «χτύπησε» στην οδό Καρόλου. Εντόπισε κηδειόχαρτο, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού των συγγενών και παρίστανε τον… τεθλιμμένο φίλο, που θα ήθελε να παρευρεθεί στην νεκρώσιμη ακολουθία για το τελευταίο αντίο! Ρωτούσε όμως ταυτόχρονα… ποιοι θα πάνε από την οικογένεια στην κηδεία, προφανώς… για να «μπουκάρει» στο σπίτι όταν θα λείπουν όλοι! Φυσικά από το χαρτί της αγγελίας θανάτου είχε φροντίσει και είχε μάθει απέξω… όλα τα ονόματα των συγγενών… για να είναι σε …. ετοιμότητα!

 

Στην περίπτωση της οδού Καρόλου τον κατάλαβαν αλλά… κατάφερε να ξεφύγει! Συνέχισε όμως απτόητος το έργο του. Δεν γνωρίζουμε σε πόσα σπίτια χτύπησε τα κουδούνια μέχρι να φθάσει στην οδό Λόντου κοντά στην Πλατεία Ομονοίας.

 

Εκεί που… τον βούτηξαν! Συγκεκριμένα χτύπησε το κουδούνι σπιτιού και άρχισε να λέει… το ίδιο «παραμύθι»! Όμως από κάποιες φράσεις που χρησιμοποίησε ο ιδιοκτήτης κατάλαβε πως πρόκειται για απατεώνα και «υποψήφιο διαρρήκτη» και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Παράλληλα συνέχισε την κουβέντα μαζί του μέχρι να φθάσουν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ηταν προφανής ο σκοπός του. Γνώριζε την ώρα της κηδείας και θα έμπαινε ανενόχλητος στο σπίτι των συγγενών του εκλιπόντος.

 

Αστυνομικοί τον συνέλαβα και τον οδήγησαν στο Τμήμα και την επομένη στον Εισαγγελέα. Φυσικά ορίστηκε τακτική δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος αφού καμία πράξη διάρρηξης δεν είχε γίνει! Δεν αποκλείεται να βγει και αθώος στο Δικαστήριο αφού δύσκολα θα αποδείξει κάποιος ότι ο σκοπός του ήταν… να ανοίγει σπίτια! Αγνωστο δε παραμένει το αν συνεχίζει τις πράξεις του. Το πιθανότερο είναι ότι… αυτό θα κάνει! Οπότε προσοχή! Αν κάποιος αρχίζει και σε λέει το παραπάνω «παραμύθι» και δεν τον γνωρίζετε, το καλύτερο θα ήταν να καλέσετε την Αστυνομία!