Πάτρα: Μια βόλτα με ένα ιερό μήνυμα ζωής στη μνήμη του “Νταγιού” | dete

Πάτρα: Μια βόλτα με ένα ιερό μήνυμα ζωής στη μνήμη του "Νταγιού"

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι φίλοι του αξέχαστου Γιώργου Νταγιούκλα, αλλά και τα μέλη συλλόγων που αφορούν την οδήγηση με μηχανές και δίκυκλα, περνούν το δικό τους μήνυμα ζωής.

Η "Μέρα Κράνους για τον Νταγιού" η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Πάτρα, είναι κάτι περισσότερο από μία ημέρα μνήμης, αλλά μία ημέρα που έχει να κάνει με το πέρασμα ενός μηνύματος που θα μπορούσε να είχε σώσει αρκετές ζωές.

Το μήνυμα για την αναγκαιότητα στην οποία πρέπει να υπακούν όλοι οι οδηγοί δικύκλων, μηχανών μεγάλου κυβισμού και όχι μόνο, φορώντας πάντοτε το κράνος στο κεφάλι τους, όταν οδηγούν ή βρίσκονται πάνω σε μηχανή - μηχανάκι.

Το μήνυμα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ μετά το μπαράζ από τα τροχαία που έχουν γίνει στην Πάτρα, με θύματα τους οδηγούς δικύκλων, αλλά και ύστερα από την απόφαση του υπουργείου της Προστασίας του Πολίτη, να παρέμβει με αντίστοιχες δράσεις και πρωτοβουλίες, δίνοντας το σχετικό μήνυμα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας.

Η εκδήλωση αυτή που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά έχει σαν σκοπό να αφυπνίσει όλα τα παιδιά και να σκεφτούν την αξία της ζωής. Η βόλτα με κράνος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου, καταλήγοντας στο σημείο όπου το αγόρι με το υπέροχο χαμόγελο έγραψε το τέλος στην ζωή του, στην Ακρωτηρίου.

"Σας χρειάζομαι όλους εκεί" αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα της η μητέρα του Γιώργου. Όλοι λοιπόν εκεί με το κράνος μας στις 6 το απόγευμα για μια βόλτα ζωής!