Πάτρα: Με επιτυχία η βραδιά αγάπης στην Εγλυκάδα | dete

Πάτρα: Με επιτυχία η βραδιά αγάπης στην Εγλυκάδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε προ ημερών η 5η Βραδιά Αγάπης & Αλληλεγγύης για συλλογή τροφίμων στην Αίθουσα εκδηλώσεων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών.

Οι συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής της Εγλυκάδας Πατρών συνέβαλλαν με την προσφορά τους σε τρόφιμα στην μεγάλη επιτυχία της «Βραδιά Αγάπης» τα οποία τρόφιμα παραδόθηκαν στην Τράπεζα Τροφίμων της Ενορίας, η οποία κάλυψε άμεσα τις οικογένειες των συνδημοτών μας που τα είχαν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της «5η Βραδιάς Αγάπης» πέραν της παράστασης Καραγκιόζη που μας παρουσίασε το θέατρο σκιών του κ. Κων/νου Μακρή, η παιδική χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου, μας μετέφερε στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τα τραγούδια που ετοίμασε η Μουσικός κ. Βενετία Παπαγγελοπούλου.

Οι Σύλλογοι (Εκπολιτιστικός Σύλλογος “Η Μεταμόρφωση Σωτήρος” Εγλυκάδος, Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Εγλυκάδος) και οι Ιερείς και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου Εγλυκάδος, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την κοινωνική ευαισθησία των συνδημοτών μας και επίσης ευχαριστούν τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.