Πάτρα: Κινητικότητα στον χώρο της νύχτας | dete

Πάτρα: Κινητικότητα στον χώρο της νύχτας

Κινητικότητα καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στο χώρο της νύχτας στην Πάτρα, όπως αποκάλυψε ο «Κόσμος» την περασμένη Παρασκευή.

Το περιστατικό της προ ημερών επίθεσης με τη χρήση δυναμίτη, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί σε κεντρικό σημείο της πόλης, σε συνδυασμό με την έντονη παρουσία ατόμων που κατά το παρελθόν μετείχαν ή είχαν κατηγορηθεί για εμπλοκή στα κυκλώματα της νύχτας ή για άλλα βαριά αδικήματα, προβληματίζει και προκαλεί «πονοκέφαλο» στις αρχές.

Το συγκεκριμένο συμβάν που σημειώθηκε νυχτερινές ώρες και ενώ το κατάστημα ήταν κλειστό μεταφράζεται ως προειδοποιητικό χτύπημα. Το σενάριο της επανεμφάνισης των «σκληρών παιδιών της νύχτας», ενισχύεται  - όμως μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κανένα ζήτημα εκβιασμού. Ετσι στην πόλη επικρατεί η λεγόμενη «ισορροπία»! Την ίδια ώρα, ονόματα που χαρακτηρίζονται ως το «βαρύ πυροβολικό», που δραστηριοποιούνται εκτός Πατρών, έχοντας ωστόσο διατηρήσει «δεσμούς» στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, προτίθενται σύμφωνα με πληροφορίες να δραστηριοποιηθούν ενεργά στην τοπική αγορά.