Πάτρα: Θα του κατασχέσει το σπίτι… για λιγότερα από 400 ευρώ! | dete

Πάτρα: Θα του κατασχέσει το σπίτι… για λιγότερα από 400 ευρώ!

Ανθρώπινο δράμα για διαζευγμένο Πατρινό ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του… από την πρώην του! Μεταξύ του ζευγαριού υπήρχε μία διαφορά (με βάση το ποσό της διατροφής) ύψους 500 ευρώ. Ο πρώην σύζυγος κατέβαλε κάθε μήνα το ορισθέν ποσό της διατροφής και «μέρος» των 500 ευρώ που ως αναδρομικά έπρεπε να καταβάλλει. Κάποια στιγμή έφθασε να οφείλει 300-350 ευρώ και τότε η πρώην σύζυγος αποφάσισε να προσφύγει στην Δικαιοσύνη και να ζητήσει την αποστολή απογράφου! Να του κάνει δηλαδή κατάσχεση του σπιτιού (στο οποίο διαμένει μαζί με το παιδί του όταν βέβαια το έχει υπό την επιμέλειά του).

Σύμφωνα με την καταγγελία ο σύζυγος έχει φθάσει σε απόγνωση καθώς μόνο τα έξοδα αποκοπής της κατάσχεσης στο Πρωτοδικείο Πατρών είναι… τριπλάσια από το ποσό της οφειλής.

Φυσικά έχει αποφασίσει να κάνει ότι μπορεί για να της καταβάλλει άμεσα το ποσό, ωστόσο εξέφρασε τις απορίες του για το που μπορεί να οδηγήσει το μίσος μεταξύ δύο πρώην συζύγων. Ακόμη και σε κατασχέσεις σπιτιού… για 300-350 ευρώ!