Πάτρα: Η ανακοίνωση του Καραμανδάνειου για το επεισόδιο | dete

Πάτρα: Η ανακοίνωση του Καραμανδάνειου για το επεισόδιο

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας σχετικά με το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο εσωτερικό του, αναφέρει: "Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο», θα ήθελε να ενημερώσει επισήμως σχετικά με το περιστατικό της επίθεσης σε εργαζόμενο της φύλαξης του Νοσοκομείου και των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από συνοδό νοσηλευόμενου παιδιού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την 28η Μαρτίου γύρω στις 10μμ. Ο συνοδός έσπασε με κλωτσιές την κεντρική συρόμενη πόρτα του Νοσοκομείου και με την βοήθεια ενός ακόμα ατόμου χτύπησε τον φύλακα βάρδιας. Ο εργαζόμενος είναι καλά στην υγεία του και οι υλικές καταστροφές αποκαταστάθηκαν ήδη. Οι δράστες συνελήφθησαν.

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον συγκεκριμένο εργαζόμενο στη φύλαξη του Νοσοκομείου μας όπως και σε όλους τους εργαζομένους που έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες συμπεριφορές και θα συζητήσουμε με την Αστυνομική Διεύθυνση για την αυξημένη αστυνόμευση στην περιοχή μας κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες λαμβάνοντας υπόψιν και το απομακρυσμένο της περιοχής που βρίσκεται το Νοσοκομείο μας".