Πάτρα: Η έκκληση του σούπερ παππού έπιασε τόπο – Βρέθηκε εθελοντής | dete

Πάτρα: Η έκκληση του σούπερ παππού έπιασε τόπο - Βρέθηκε εθελοντής

Η έκκληση του παππού Γιώργου, του ελαιοχρωματιστή που εθελοντικά μεταμορφώνετι με απίθανες ζωγραφιές τα σχολεία της Πάτρας τα τελευταία χρόνια, για βοήθεια από εθελοντές που θα συνδράμουν την προσπαθειά του και θα τον βοηθήσουν, άρχισε να αποδίδει. Ο κ.Γιώργος Κατσίποδος πριν απο λίγες εβδομάδες είχε ζητήσει τη βοήθεια συμπολιτών μέσω του διαδικτύου γράφοντας χαρακτηριστικά:

"ζητούνται βοηθοί συνεργάτες άνδρες η γυναίκες που να θέλουν να ασχοληθούν εθελοντικά με την ζωγραφική και να συνεχίσουν το έργο που κάνω τόσα χρόνια εθελοντικά στα Σχολεία κάνοντας ποιο χαρούμενους με εικόνες και χρώμα τους χώρους που βρίσκονται οι μικροί μαθητές!!

Τα χρόνια μου πέρασαν τα προβλήματα υγείας με έχουν κουράσει και κάθε χέρι βοηθείας θα ήταν επιθυμητό!!!!

Τα προσόντα που χρειάζονται είναι ελεύθερος χρόνος πρωινές ώρες σταθερό χέρι και η αγάπη προς την ζωγραφική και τον Εθελοντισμό !!! Όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με μήνυμα".

Η πρώτη βοηθός,απόφοιτος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Βασιλική Θωμολαρη, βρέθηκε και έπιασε... δουλειά κάτι που κοινοποίησε ο κ. Γιώργος και που όπως επεσήμανε τον γεμίζει ελπίδα για συνέχιση του έργου στα σχολεία της πόλης.