Πάτρα: Εντυπωσιακά Open Day στα Latsi STEM – συντονιζόμαστε με το μέλλον | dete

Πάτρα: Εντυπωσιακά Open Day στα Latsi STEM - συντονιζόμαστε με το μέλλον

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Λάτση σας προσκαλεί όλους, γονείς και μαθητές, σε τρία εντυπωσιακά Open Day για να γνωρίσετε από κοντά τον θαυμαστό κόσμο της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Latsi STEM.
Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00 έως 19:00 στο παράρτημα Βραχναιΐκων, (Πατρών-Πύργου 208), Τρίτη 1 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 έως 18:00 στο παράρτημα Καλλιθέας (Καλαβρύτων 16) και Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 16:00 έως 19:00 στο Κεντρικό (Άρη Βελουχιώτη 14).
Η εκπαιδευτική Ρομποτική είναι κλάδος της τεχνολογίας που ασχολείται με τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την μελέτη των κατασκευών - ρομπότ. Η κατανόηση της ρομποτικής από νωρίς θα δώσει ένα βασικό εφόδιο στο παιδί και θα του διδάξει ότι η επιστήμη και η τεχνολογία είναι κάτι που αξίζει τον κόπο να <<αγκαλιάσει>>, να διερευνήσει και να το χρησιμοποιήσει προς όφελος του στο μέλλον. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα ρομποτικής Latsi STEM είναι σχεδιασμένα για παιδιά από 6 έως 15 ετών και διδάσκονται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές με τον κατάλληλο εξοπλισμό ανά ηλικιακή κατηγορία.
Γιατί οι γονείς να επιλέξουν την Εκπαιδευτική Ρομποτική για τα παιδιά τους?
ü Ενδυναμώνουν τις δεξιότητες STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά)
ü Μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά
ü Εξασκούνται στη δημιουργική σκέψη και τη λήψη αποφάσεων
ü Έχουν καλύτερο χειρισμό της τεχνολογίας
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές έχουν αρχίσει και τα τμήματα διαμορφώνονται. Τα πρώτα μαθήματα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο παράρτημα Βραχναιΐκων και Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο Κεντρικό αντίστοιχα. Δηλώστε τώρα την συμμετοχή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:
2610 333090 (Κεντρικό),
2610 672223 (Βραχναίϊκα).