Πάτρα: Αυτή δούλευε και οι διαρρήκτες άδειαζαν το σπίτι της | dete

Πάτρα: Αυτή δούλευε και οι διαρρήκτες άδειαζαν το σπίτι της

Στην αναμπουμπούλα ο... λύκος χαίρεται λέει η παροιμία και κάπως έτσι παραλίγο να απολέσει ολόκληρη την οικοσκευή της αλλά και τιμαλφή, το απόγευμα της Παρασκευής, μια 24χρονη εργαζόμενη σε εστιατόριο στην Τριών Ναυάρχων.
Η νεαρή Ελπίδα Σ. που εργαζόταν ως σερβιτόρα, είχε φύγει νωρίς από το σπίτι της στη Λεύκα Πατρών. Η γιορτή της άνοιξης και των λουλουδιών του Δήμου στα Ψηλά Αλώνια έφερε την Παρασκευή πολύ κόσμο στην Τριών Ναυάρχων ενώ στο εστιατόριο που εργαζόταν από νωρίς δεν έπεφτε καρφίτσα.
Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, αλλά και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών που ερευνά την υπόθεση, φαίνεται να το γνώριζαν οι δράστες. Οι οποίο εισέβαλαν στο σπίτι της λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ. Ηταν μάλιστα τόσο ήσυχοι ότι δεν θα τους αντιληφθεί κανείς καθώς, κατά τη διάρκεια της διάρρηξης, είχαν ανοιχτά όλα σχεδόν τα φώτα της κατοικίας της νεαρής!
Οι δράστες, πιθανότατα ανήλικοι, προσπάθησαν να σηκώσουν από μέσα ακόμη και ηλεκτρικές συσκευές.
Για «κακή τους τύχη», τους αντιλήφθηκαν γείτονες, οι οποίοι και ενημέρωσαν την ιδιοκτήτρια. Οι νεαροί διαρρήκτες τράπηκαν τελικά σε φυγή, άφησαν όμως, όπως φαίνεται, και αρκετά αποτυπώματα.
Γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να ελπίζουν ότι μπορεί να εντοπιστούν τα ίχνη τους.
Η συγκεκριμένη μονοκατοικία στη Λεύκα μπαίνει για δεύτερη φορά στο στόχαστρο επίδοξων κλεπτών.