Πάτρα: Αγοράστε αυτοκίνητα με 350 και 2.000 ευρώ | dete

Πάτρα: Αγοράστε αυτοκίνητα με 350 και 2.000 ευρώ

Αγοράστε αυτοκίνητα σε τιμή ευκαιρίας στο νέο πλειστηριασμό που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα και στην αποθήκη του Τελωνείο, στον παλιό Λιμένα, στις 11 Νοεμβρίου.

Αυτοκίνητα που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς στην αγορά και ακόμα πιο δύσκολα στις τιμές που δίνονται. Κοιτάζοντας κανείς τη λίστα με τον πίνακα των οχημάτων που συμμετέχουν στην προφορική πλειοδοτική δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 11 του μήνα, θα δει ότι οι τιμές ξεκινούν από τα 350 ευρώ και φτάνουν στα 2.000 ευρώ κατά μέσο όρο.

Τα αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, έχουν κάποιες ατέλειες, όμως μπροστά στο φθηνό κόστος τους σε σύγκριση με τις τιμές στην αγορά, ασφαλώς και η αγορά τους συμφέρει. Η διακήρυξη έχει αναρτηθεί και σύμφωνα με αυτή, η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στη διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωση του επί των όρων πώλησης που ισχύουν, ενώ η δήλωση άγνοιας αυτών δεν γίνεται δεκτή.

Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται ο αναλογών Φ.Π.Α. Για τα μη κοινοτικά οχήματα ο αγοραστής υποχρεούται πριν την παραλαβή τους να υποβάλλει τη σχετική διασάφηση εισαγωγής, επί της οποίας υπολογίζονται και καταβάλλονται οι αναλογούσες δασμοφορολογικές επιβαρύνσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα προς κυκλοφορία οχήματα η εγγύηση είναι 300 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 50 ευρώ τουλάχιστον.

Για τα προς Ο.Τ.Κ.Ζ. και διάλυση, εκτός δικύκλων, οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 100 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον, ενώ τα προς διάλυση δίκυκλα οχήματα η εγγύηση συμμετοχής είναι 50 ευρώ, οι δε προσφορές για να γίνουν δεκτές πρέπει να διαφέρουν από την τιμή εκκίνησης η μία από την άλλη κατά 20 ευρώ τουλάχιστον.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους. Το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη. Η έκπτωση όταν η πληρωμή γίνεται τοις μετρητοίς ορίζεται σε 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής.

Δείτε εδω τη λίστα