Και δεύτερος ύποπτος φάκελος στο ΤΕΙ στην Πάτρα – Νέα κινητοποίηση – ΦΩΤΟ&BINTEO | dete

Και δεύτερος ύποπτος φάκελος στο ΤΕΙ στην Πάτρα - Νέα κινητοποίηση - ΦΩΤΟ&BINTEO

ΤΩΡΑ 13:20 - Ειδοποίηση για τον εντοπισμό και δεύτερου ύποπτου φακέλου στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα έλαβε η πυροσβεστική πριν λίγο. Νέα κινητοποίηση αυτή την ώρα.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και στην Πυροσβεστική από ύποπτο φάκελο που έφτασε στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που είχε παραλήπτη τον Πρύτανη Βασίλη Τριανταφύλλου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση ειδικής ομάδας της 6ης ΕΜΑΚ στον χώρο του ΤΕΙ για την απομάκρυνση και παραλαβή του φακέλου και την απολύμανση του χώρου.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο γραφείο του Πρύτανη του Ανώτατου Τεχνολογικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Τριανταφύλλου, στην Πάτρα απεστάλη σύμφωνα με πληροφορίες , ύποπτος φάκελος με αποδέκτη τον ίδιο.

Στο σημείο μετά από εντολή του Περιφερειακού Διευθυντή της Πυροσβεστικής Δυτικής Ελλάδας Γιάννη Πετρούτσου, σπεύδει κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Ο φάκελος που έφτασε το γραφείο κίνησε τις υποψίες μετά και τα περιστατικά των τελευταίων ημερών και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κανείς από τους υπαλλήλους και τον Πρύτανη του Ιδρύματος, δεν ήρθε σε επαφή με το περιεχόμενο του.