Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ – Η ΕΛ.ΑΣ. «κτενίζει» την περιοχή (φωτό) | dete

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ - Η ΕΛ.ΑΣ. "κτενίζει" την περιοχή (φωτό)

Νεότερη ενημέρωση: Έρευνες της Αστυνομίας που κτενίζουν την περιοχή και τους δρόμους γύρω από την Αγία Σοφία για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο άτομα Έλληνες ηλικίας 35 με 30 ετών που διέφυγαν από το σημείο με τα πόδια. Η Αστυνομία θεωρεί ότι δεν έχουν πάει μακριά και για αυτό ερευνά την περιοχή.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άνδρες εισέβαλαν στο κατάστημα, απείλησαν την υπάλληλο στο ταμείο, άρπαξαν τα χρήματα κι έφυγαν με τα πόδια. Το όλο περιστατικό διήρκησε ελάχιστα δευτερόλεπτα.Την ώρα της ληστείας μέσα στο κατάστημα υπήρχαν πελάτες.

Πρώτη ενημέρωση: Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας  σε σούπερ μάρκετ στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και φέρεται να κρατούσαν πιστόλι.

Εισέβαλαν στο σούπερ μάρκετ "Αράπης" που βρίσκεται στην οδό Ζακύνθου και Κύπρου  και ο ένας εξ αυτών που, σύμφωνα με τις πληροφορίες του φορούσε κουκούλα απείλησε τους υπαλλήλους.

Οι δράστες άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό κι εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί οι οποίοι, με βάση τις αρχικές περιγραφές, αναζητούν τους ληστές.