Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό στην Αστυνομία – Η επίσκεψη που τους… πάγωσε και η σύλληψη | dete

Πάτρα: Απίστευτο περιστατικό στην Αστυνομία - Η επίσκεψη που τους... πάγωσε και η σύλληψη

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού στην Πάτρα. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας βρήκαν έξω από την πόρτα τους τον άνδρα που αναζητούσαν και τον συνέλαβαν. Η κατ' οίκον έρευνα  παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, σε σπίτι για τον εντοπισμό άνδρα που το βράδυ της Κυριακής, επιτέθηκε με κλωτσιές και μπουνιές σε Αστυνομικό κατά τη διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά στην πειροχή της Αρόης, έλαβε διαφορετική τροπή.

Στο σπίτι που ανήκει σε Πατρινό και έχει συγγενική σχέση με τον καταζητούμενο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν 8,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ουσία που χρησιμοποιείτα για τη νόθευσης της,  μικροποσότητες κάναβης, ζυγαρία ακριβείας και 30 σφαίρες από 9αρι πιστόλι. 

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες των Αστυνομικών για τον εντοπισμό του. Πρόκειται για άτομο γνωστό στις αρχές και καταδικασθέντα, για την υπόθεση των κυκλωμάτων της νύχτας στην Πάτρα. Και ενώ οι έρευνες βρίσκονταν σε εξέλιξη χωρίς κάποιο αποτέλεσμα οι άνδρες του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Πάτρας,"σάστισαν", όταν έξω από το γραφείο του δευτέρου ορόφου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, αντίκρισαν τον πρόσωπο που αναζητούσαν. Είχε μεταβεί στην Αστυνομία προκειμένου να "παραπονεθεί" για τον έλεγχο Αστυνομικών στον αδελφό του το βράδυ της Κυριακής. Αγνοούσε ωστοσο, πως οι Αστυνομικοί αναζητούσαν και τον ίδιο, μετά τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι του και έτσι του πέρασαν "βραχιολάκια". Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για δικαίνηση και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης του περιστατικού της Κυριακής, αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.