Πάνω από 200 οπαδοί της Παναχαϊκής στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ | dete

Πάνω από 200 οπαδοί της Παναχαϊκής στην Τούμπα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Εξόρμηση στην Θεσσαλονίκη κάνουν ιοργανωμένοι οπαδοί της  Παναχαϊκής για τον αγώνα που δίνει η ομάδα τους στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ την Τρίτη.

Το ενδιαφέρον των Πατρινών φιλάθλων  είναι μεγάλο για τη ρεβάνς που δίνει η ομάδα στο Κυπέλλο Ελλάδος κόντρα στον ΠΑΟΚ, και έτσι αναμένεται να ανέβουν στη Θεσσαλονίκη περισσότερα από 200  άτομα.

Συγκεκριμένα οι Nortenos ετοιμάζουν πούλμαν για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και πραγματοποιούν εξόρμηση με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα τους και να δώσουν ένα όμορφο κλίμα στην Τούμπα.

Βέβαια ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά δείχνει να είναι αποφασισμένος να πάρει το... αίμα του πίσω και να δώσει την απάντηση στη νίκη που είχε πάρει η Παναχαϊκή στο μεταξύ τους αγώνα. Η ομάδα θα παίξει με όλα τα όπλα, αλλά και με τον κόσμο στο πλευρό του για να πετύχει την πρόκριση.

Από την πλευρά της όμως και η Παναχαϊκή βρίσκεται σε αρκετά καλή ψυχολογία, ο κόσμος είναι κοντά της και δεν την εγκαταλείπει ποτέ και έτσι όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Στο μεταξύ σε ότι αφορά τις διοικητικές εξελίξεις την οριστική απάντηση  για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ αναμένεται να δώσει ο Θέμης Καλαθάς μέχρι την Τετάρτη.