Πάνω από 17.000 θεατές είδαν τον Προμηθέα της Πάτρας στην Επίδαυρο | dete

Πάνω από 17.000 θεατές είδαν τον Προμηθέα της Πάτρας στην Επίδαυρο

Πάνω από 17.000 θεατές υπολογίζεται πως παρακολούθησαν τον πολυαναμενόμενο «Προμηθέα Δεσμώτη» του Αισχύλου με την Κάθρυν Χάντερ, την σπουδαία Ελληνοαγγλίδα ηθοποιό το γένος Χατζηπατέρα με καταγωγή από τις Οινούσσες, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου την περασμένη Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 στο πλαίσιο του φετινού Φεστιβάλ Αθηνών/Επιδαύρου.

Το θεατρόφιλο κοινό, ανάμεσα τους και αρκετοί Πατρινοί όπως ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης χειροκρότησαν θερμά την όλη προσπάθεια και όπως διαβάσαμε στον Αθηναικό Τύπο, πολλοί εκ των θεατών χειροκρότησαν όρθιοι και ορισμένοι συγκινημένοι.

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ξανακατέβηκε λοιπόν στην Επίδαυρο μετά από αρκετά χρόνια (από το 2013) με μία αξιόλογη παράσταση, με «άριστης ποιότητας πρώτες ύλες» όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε και σε επίπεδο προσέλευσης κέρδισε τα εύσημα.

Το χειροκρότημα πάντως ήταν θερμό και παρατεταμένο όπως προείπαμε για την παράσταση που απόψε Δευτέρα 12/8 στις 21.30 και την Τρίτη 13/8 θα παιχθεί στο Αρχαίο Ρωμαικό Ωδείο στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου.