ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Αναβαθμισμένη ψηφιακή παρουσία για την Χριστίνα Αλεξοπούλου | dete

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: Αναβαθμισμένη ψηφιακή παρουσία για την Χριστίνα Αλεξοπούλου

Την ανανεωμένη της ιστοσελίδα, στη γνωστή πλέον διεύθυνση www.xalexopoulou.gr, παρουσίασε αυτή την εβδομάδα η Χριστίνα Αλεξοπούλου. Πρόκειται για σημαντικά αναβαθμισμένη εκδοχή της ήδη δημοφιλούς ιστοσελίδας της, εμπλουτισμένης με όλο το υλικό των πολιτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που έχει καταγράψει κατά τους προηγούμενους 9 μήνες, καθώς διεκδικεί μια θέση στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, για τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Στις νέες ενότητες που έχουν προστεθεί περιλαμβάνεται ειδικό ενημερωτικό τμήμα, στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να διαβάσει τις ειδήσεις της ημέρας και να συνδεθεί με δημοφιλή τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και έντυπα ΜΜΕ. Υπάρχουν επίσης σύνδεσμοι (links) προς τα social media (Facebook, Instagram, Twitter) που χρησιμοποιεί τακτικά η Αχαιή Πολιτικός Μηχανικός και Επιχειρηματίας, πληροφορίες για την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική της πορεία, καθώς και δεκάδες δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ίδια – από απλές αναφορές μέχρι άρθρα, συνεντεύξεις και αφιερώματα στην πολυσχιδή δράση της.

Παράλληλα με την ιστοσελίδα και την παρουσία της στα social media, η Χριστίνα αναβαθμίζει και την υπόλοιπη ψηφιακή παρουσία της. Διαθέτει ήδη προσωπικό κανάλι στο YouTube, χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση προϊόντα νέας τεχνολογίας (smartphone, tablets, gadgets) και διεκπεραιώνει μεγάλο μέρος των κοινωνικών, πολιτικών και επαγγελματικών υποχρεώσεών της μέσα από το του Διαδίκτυο (Internet). Στις ψηφιακές της δραστηριότητες περιλαμβάνεται και η εκτενής χρήση εξοπλισμού τηλεδιασκέψεων (conferencing), μέσω των οποίων διατηρεί επαφή με συνεργάτες και συνομιλητές της από διάφορους χώρους, εκτός του νομού Αχαΐας, κάτι που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε και στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας των επιχειρήσεών της, τον περασμένο Ιανουάριο, στο γραφείο της στην Πλατεία Γεωργίου.

Όπως μας έλεγε πρόσφατα στενός συνεργάτης της, οι νέες τεχνολογίες αποτελούν κομβικό σημείο του πολιτικού μανιφέστου της Χριστίνας Αλεξοπούλου και αυτό θα φανεί ακόμα πιο έντονα στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές...