ΠΑΤΡΑ: Φέρνουν Καλαθά για να αγοράσει την Παναχαϊκή; | dete

ΠΑΤΡΑ: Φέρνουν Καλαθά για να αγοράσει την Παναχαϊκή;

Νεα ανατροπή στα διοικητικά της Παναχαϊκής καθώς λίγες ωρες μετά τη ανακοινωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Δρόσο για την ανάληψη του μάνατζμεντ της ΠΑΕ, έχουμε φρέσκιες πληροφορίες που λένε πως ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κώστας Κατσουράνης φέρνει επενδύτη για να πάρει την ομάδα.

Οι πληροφορίες λένε πως ο επενδύτης που φέρνει ο Κατσουράνης είναι ελληνοαστυραλός επιχειρηματίας ο Θέμης Καλαθάς και την Παρασκευή  θα έρθουν στην Πάτρα για να μιλήσουν με τους συμμάχους ώστε να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ασχολείται με κατασκευές και σιδηροκατασκευες στην Ελλάδα, στο Ντουμπάι και στην Αυστραλία και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η περίπτωση του Ελληνοαυστραλου επιχειρηματία είναι το ραντεβού που έγινε την Τετάρτη στην Αθήνα και συγκεκριμένα το Λαγονήσι ανάμεσα σε Πατρινό επιχειρηματία, το Κώστα Κατσουράνη και ένα ακόμα πρόσωπο πολύ γνωστό στο πανελλήνιο,  ωστόσο δεν είχε υπαρξει ακόμα συμφωνία.

Οι πληροφορίες λένε πως μετά την ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τη συμφωνία με τον Δημήτρη Δρόσο έτρεξαν οι εξελίξεις και ο Κατσουράνης έρχεται μαζί με τον Καλαθά στην Πάτρα για να ζητήσουν την αγορά την πλειοψηφικού πακέτου.

Μάλιστα ο Θέμης Καλαθάς εχει έρθει πολλές φορές στην Πάτρα, γνωρίζει την πόλη και την Παναχαϊκή και είναι θετικός να ηγηθεί σε μια από τις πιο  ιστορικές ομάδες στην ελλαδα…

Την Παρασκευή λοιπόν θα έχουμε νεότερες εξελίξεις και εφόσον κατατεθεί η επίσημη πρόταση του Θέμη Καλαθά, να δούμε και την απάντηση των μετόχων της ΠΑΕ….

Εννοείται πως αν κλείσει το deal, ο Κατσουράνης θα επιστρέψει στην Παναχαϊκη και λογικά στη θέση του τεχνικού διευθυντή…