ΠΑΤΡΑ: Την επόμενη Παρασκευή οι ανακοινώσεις Σπηλιόπουλου | dete

ΠΑΤΡΑ: Την επόμενη Παρασκευή οι ανακοινώσεις Σπηλιόπουλου

Σε επίσημες ανακοινώσεις μέσω συνέντευξης Τύπου, την επόμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου (18:30, ξενοδοχείο «Αστήρ»), αναμένεται να προβεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Lepanto, ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής επί σειρά ετών με το ΠΑΣΟΚ, Κ. Σπηλιόπουλος, σχετικά με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Οι προετοιμασίες για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι έντονες και προχωρημένες, κάτι που αναμένεται να φανεί και τις επόμενες ημέρες, όταν ο κ. Σπηλιόπουλος θα πραγματοποιεί συναντήσεις με φίλες, φίλους, αλλά και στελέχη από το ευρύ πολιτικό φάσμα στο οποίο έχει επιρροή, όχι μόνο στην Αχαΐα, αλλά και στη Δυτική Ελλάδα.

Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του πρώην Υπουργού, το ψηφοδέλτιό του θα «κοσμήσουν» υποψήφιοι από τον χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., της ΝΔ και άλλων κομμάτων. Επιπροσθέτως, «πολίτες που θέλουν να συνεχίσουν προσφέρουν στα κοινά και άλλοι που είχαν αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά τεκταινόμενα και βρίσκουν ξανά ενδιαφέρον επικοινωνίας και ενασχόλησης με την αυτοδιοίκηση».