ΠΑΤΡΑ: Στα… αζήτητα του νεκροτομείου το ηλικιωμένο ζευγάρι που πέθανε με λίγες ημέρες διαφορά | dete

ΠΑΤΡΑ: Στα... αζήτητα του νεκροτομείου το ηλικιωμένο ζευγάρι που πέθανε με λίγες ημέρες διαφορά

Στα... αζήτητα του νεκροτομείου βρίσκεται από προχθές το ηλικιωμένο ζευγάρι που «έφυγε» από τη ζωή με διαφορά λίγων ημερών και βρέθηκαν νεκροί και οι δύο μέσα στο διαμέρισμά τους, στην οδό Κύπρου, στην Πάτρα.

Ο ένας είχε τον άλλο, αλλά τώρα που έφυγαν από τη ζωή, αποδείχθηκε πως τελικά ήσαν... μόνοι!

Ένας μακρινός συγγενής τους βρέθηκε αργά χθες το βράδυ μετά από επίπονες προσπάθειες από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να υπάρχει επικοινωνία από το προσωπικό του νεκροτομείου, προκειμένου να αποσαφηνιστεί εάν θα αναλάβει να παραλάβει τους σορούς τους και να γίνει η τελευταία πράξη για τους δύο ηλικιωμένους...

Η τραγική ιστορία που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περ. Δευτέρας έχει συγκλονίσει την πατραϊκή κοινωνία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο 93χρονος ήταν νεκρός εδώ και ένα δεκαήμερο και φέρει τραύμα στο κεφάλι το οποίο μάλλον προήλθε από πτώση μέσα στο σπίτι του, ενώ η 73χρονη σύζυγό του, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας επί έξι ημέρες συνέχιζε κανονικά την καθημερινότητά της.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν αυτός που τη φρόντιζε, αλλά έμελλε να φύγει πρώτος από τη ζωή...

Η ίδια συνέχισε την καθημερινότητά της, με τον νεκρό σύζυγό της μέσα στο διαμέρισμά τους. Φέρεται, μάλιστα, να έπλενε τα ρούχα του και να είχε παραγγείλει και φαγητό, αλλά και να κάθεται μαζί του με αναμμένο το καλοριφέρ.

Έξι ημέρες μετά το θάνατο του άνδρα έφυγε από τη ζωή και η ίδια από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Οι ένοικοι το μεσημέρι της Δευτέρας κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς είχαν να δουν καιρό τους ηλικιωμένους. Το διαμέρισμα ήταν κλειδωμένο με πόρτα ασφαλείας και χρειάστηκε η παρέμβαση κλειδαρά για να ανοίξει.

Εάν δεν αναλάβει κάποιος, έστω και μακρινός συγγενής τους, καθώς το ζευγάρι δεν είχε παιδιά, θα κηδευτούν με τη διαδικασία της κοινωνικής πρόνοιας που ακολουθείται για μετανάστες και άλλους για τους οποίους δεν εντοπίζονται προσφιλή πρόσωπα.