ΠΑΤΡΑ: Παπαδημάτος για Παράκτιους: Η παρτίδα σώζεται – Την Κυριακή η τελετή έναρξης! | dete

ΠΑΤΡΑ: Παπαδημάτος για Παράκτιους: Η παρτίδα σώζεται - Την Κυριακή η τελετή έναρξης!

«Ναι, η παρτίδα σώζεται»: Πέρασαν αρκετές ημέρες για να ακούσουμε μια καθαρά αισιόδοξη διαβεβαίωση από τον Νίκο Παπαδημάτο. Αλλά του την αποσπάσαμε, το μεσημέρι του Σαββάτου, και ενώ έβαιναν για τελική διευθέτηση οι ύστατες, αλλά καθόλου ασήμαντες εκκρεμότητες της διοργάνωσης.
Που είναι να απορείς γιατί αφέθηκαν από το προηγούμενο σχήμα για την τελευταία στιγμή, αλλά δεν είναι της παρούσης η απάντηση.
Ολο τον προηγούμενο καιρό ο νέος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, προτιμούσε να βεβαιώνει ότι «οι Αγώνες θα γίνουν» σαν να υπήρχε πιθανότητα, λίγες εβδομάδες πριν την τελετή έναρξης, και αυτό ακόμα να είναι αμφίβολο, σε σημείο, και πάλι, να διερωτάσαι γιατί έφυγε αναξιοποίητος όλος αυτός ο χρόνος της πομπώδους «αντίστροφηξης μέτρησης» που ενεργοποιείτο, για επικοινωνιακούς λόγους, πέρυσι τέτοια εποχή. Αλλά ούτε αυτό είναι της παρούσης.
Αυτό που είναι της παρούσης, είναι η ανακούφιση του κ. Παπαδημάτου, τον οποίο ούτε οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου δεν πρέπει να άγχωσαν τόσο πολύ, όσο η εμπλοκή του σ' αυτήν την περιπέτεια υπό συνθήκες ασφυκτικών χρονικών αλλά και οικονομικών περιθωρίων, και μάλιστα υπό την σπάθη της Διεθνούς Μεσογειακής Επιτροπής. Για την οποία και πάλι διερωτάσαι μήπως ήταν υπερβολικά ευγενής ενώ χανόταν αντιπαραγωγικά ο χρόνος φτάνοντας στην τελική ευθεία. Αλλά ούτε αυτό ήταν της παρούσης.

 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ