ΠΑΤΡΑ: Πέντε χρόνια φυλάκιση για το τροχαίο με θύμα τον 18χρονο Θανάση | dete

ΠΑΤΡΑ: Πέντε χρόνια φυλάκιση για το τροχαίο με θύμα τον 18χρονο Θανάση

Η υπόθεση του θανάτου του 18χρονη Θανάση Μυλωνά εκδικάστηκε σήμερα  στο Τριμελές Πρωτοδικείο της Πάτρας. Το δυστύχημα είχε γίνει πριν 2 χρόνια. 

Το δικαστήριο αποφάσισε για τον οδηγό που συγκρούστηκε με τον 18χρονο, πέντε χρόνια με αναστολή, ένα χρόνο αφαίρεση άδειας και αφαίρεση διπλώματος για έξι μήνες.

Στην δικαστική αίθουσα βρίσκονταν συντετριμένα τα μέλη της οικογένειας του που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η απόφαση του δικαστηρίου μόνο ικανοποίηση δεν τους "χάρισε", καθώς όπως αναφέρουν ο οδηγός του αυτοκινήτου, θα κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ εκείνοι δεν θα ξαναδούν ποτέ τον "αγγελό τους".

"Δεν ήταν αμέλεια. Αυτός ο άνθρωπος βγήκε στο δρομο για να σκοτώσει" ανέφερε η μητέρα του μιλώντας για τον άνθρωπο που οδήγησε έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του παιδιού της.

Το τροχαίο που συγκλόνισε την Πάτρα, πριν δύο χρόνια

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας, στην Πάτρα, έξω σχεδόν από το ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής Θανάσης Μυλωνάς, είχε σοβαρά τραύματα σε σπλήνα και πνεύμονες και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε.

Η είδηση του θανάτου του νέου είχε σοκάρει την πόλη και τη συνοικία της Εγλυκάδας στην οποία διέμενε με την οικογένειά του.

 

Ο νεαρός εργαζόταν στη ΔΕΥΑΠ μέσω πρακτικής άσκησης ενώ είχε ασχοληθεί και με τον στίβο, στο Σωματείο του Πέλοπα, αλλά και με την πυγμαχία.