ΠΑΤΡΑ: Κόλλησε το γήπεδο των Προσφυγικών | dete

ΠΑΤΡΑ: Κόλλησε το γήπεδο των Προσφυγικών

Ασχημα τα μαντάτα αναφορικά με την ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών, καθώς απ' ό,τι φαίνεται θα αργήσει πολύ ακόμα. Αυτό εισέπραξε η αντιπροσωπεία από την Πάτρα που συναντήθηκε χθες το μεσημέρι με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στο γραφείο του.
Παρόντες, ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής δημοτικών γηπέδων, Κώστας Καραγκούνης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Αγγελος Δανιήλ, ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βουκελάτος, οι εκπρόσωποι της Δόξας Παραλίας και Παναχαϊκού, Φάνης Παπακωνσταντόπουλος, Γιώργος Λεωνιδόπουλος.
Οσον αφορά στο γήπεδο Προσφυγικών, ο υφυπουργός απάντησε ότι έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η ανακατασκευή του, ενώ για το γήπεδο Α. Κάνιστρας είπε ότι θα το εντάξει στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.
Για το γήπεδο της Παραλίας, είπε ότι θα απαντήσει μετά από επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία, ενώ ήταν αρνητικός απέναντι στο αίτημα χρηματοδότησης και πρόσληψης μόνιμου προσωπικού για τη λειτουργία των γηπέδων. Επίσης, τέθηκε προς συζήτηση ο εκσυγχρονισμός του Παμπελοποννησιακού ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλα διεθνή αθλητικά γεγονότα όπως τα επίσημα παιχνίδια της εθνικής ομάδας.