ΠΑΤΡΑ: Η Τροχαία προειδοποιεί: Ενας 23χρονος έχασε την ζωή του γιατί τα φανάρια… λειτουργούν ανάποδα – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ | dete

ΠΑΤΡΑ: Η Τροχαία προειδοποιεί: Ενας 23χρονος έχασε την ζωή του γιατί τα φανάρια... λειτουργούν ανάποδα - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Τροχαία Πατρών λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο 23χρονος μοτοσικλετιστής Δημήτρης Φραγκάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες  λίγες μόλις ώρες μετά το τραγικό ατύχημα συντάχθηκε και έχει αποσταλεί έγγραφο προς τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει άμεσα να ρυθμιστεί η λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών στην προηγούμενη και στην διασταύρωση όπου έχασε τη ζωή του ο 23χρονος, διότι στο συγκεκριμάνο σημείο υπάρχει κίνδυνος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επισημαίνεται οτι η "ανάποδη" λειτουργία των δύο φωτεινών σηματοδοτών στο ρεύμα προς Πάτρα (γέφυρες Γλαύκου) εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ιδιαίτερα αν συνυπολογιστεί οτι στα ίδια σημεία έχουν σημειωθελί αρκετά ατυχήματα και δυστυχήματα.

Υπενθυμίζεται οτι ο 23χρονος Δ. Φραγκάκης (φωτο) έχασε τη ζωή του στις 2 τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου, στη διασταύρωση της Ακτής Δυμαίων με την οδό Γλαύκου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΟΝ 23ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΔΥΜΑΙΩΝ