ΠΑΤΡΑ: Η Ασπασία Ρηγοπούλου στον Ερυθρό Σταυρό | dete

ΠΑΤΡΑ: Η Ασπασία Ρηγοπούλου στον Ερυθρό Σταυρό

Στο κοινό κάλεσμα των τριών Τμημάτων του Ε.Ε.Σ. Πάτρας (Σαμαρειτών, Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Πρόνοιας) για την Καλοκαιρινή τους γιορτή, ανταποκρίθηκε η γιατρός και υποψήφια βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ. Ασπασία Ρηγοπούλου.

Άλλωστε η κ. Ρηγοπούλου είναι μέλος του Παραρτήματος Πάτρας του ΕΕΣ. «Είναι πολύ θετικό και αισιόδοξο που βλέπουμε τον Ε.Ε.Σ. να κάνει μία νέα εκκίνηση πάνω σε υγιή θεμέλια. Κι αυτό το οφείλει η κεντρική και η τοπική διοίκηση στους εκατοντάδες εθελοντές που πλαισιώνουν τα τμήματά του και προσφέρουν από καρδιάς με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στον συνάνθρωπο. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός της χώρας θα αποκτήσει ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου» σχολίασε η κ. Ρηγοπούλου επισημαίνοντας ότι το πολύπλευρο έργο του Ε.Ε.Σ. είναι αναντικατάστατο και ως εκ τούτου επιβάλλεται η στήριξή του από ολόκληρη την κοινωνία.

 

 

ΦΩΤΟ:  Μαρία Σύρακα (προϊσταμένη Τμήματος Νοσηλευτικής) Ασπασία Ρηγοπούλου, Άννα Σπηλιωτακάρα και Χρυσή Παπαδοπούλου (Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Σ. Πάτρας)