ΠΑΤΡΑ: Ενας άγνωστος νεκρός στα χέρια των αρχών | dete

ΠΑΤΡΑ: Ενας άγνωστος νεκρός στα χέρια των αρχών

Στη σήμανση και σε αναφορές εξαφάνισης προσώπων, έχουν στραφεί οι τοπικές αρχές για την ταυτοποίηση της σορού άνδρα, που ανασύρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από την θαλάσσια περιοχή των Νιφορεϊκων Αχαΐας.
Η νεκροψία - νεκροτομή που έγινε από τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, δεν έδειξε ύποπτα σημάδια ή κακώσεις στο σώμα του νεκρού άνδρα, ο οποίος εκτιμάται ότι είναι ηλικίας 30 - 35 ετών και ύψους 1,80.
Οι αρχές στο πλαίσιο αναζήτησης της ταυτότητάς του, έκαναν γνωστό ότι ήταν κανονικής σωματικής διάπλασης και χωρίς μαλλιά, έφερε σκούρα μπλούζα, σκούρο παντελόνι, σκούρο μπουφάν και σκούρα αθλητικά υποδήματα, αλλά κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητα του νεκρού.
Με βάση την πρόοδο της σήψης, ο κ. Γκότσης εκτιμά ότι η σορός βρισκόταν στην θάλασσα για διάστημα 24 ωρών περίπου, ενώ έχει ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να το βεβαιώσει μέχρι στιγμής.
Να σημειωθεί ότι, πριν από λίγες ημέρες, ένας άνδρας ηλικίας 35 ετών, είχε αποπειραθεί να πέσει από την Γέφυρα, αλλά μεταπείσθηκε την τελευταία στιγμή.