ΠΑΤΡΑ: Εκλογές για τους Νοσοκομειακούς γιατρούς | dete

ΠΑΤΡΑ: Εκλογές για τους Νοσοκομειακούς γιατρούς

Λόγω της λήξης της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αχαΐας (οι προηγούμενες εκλογές έγιναν 04 Μαϊου 2017 ),καλούμε σε Τακτική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Τρίτη 07 Μαϊου 2019 στις 12μμ στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 14 Μαϊου 2019 στις 12μμ στο Αμφιθέατρο του ΠΓΝΠ (Στάση Εργασίας 12 ως 03μμ).

Στη συνέλευση αυτή θα συζητηθεί ο απολογισμός της διετίας που πέρασε και οι δραστηριότητες της Ε.Ι.Ν.Α και θα εκτεθεί ο οικονομικός απολογισμός. Θα προκηρυχθεί η ημερομηνία των εκλογών της Ε.Ι.Ν.Α για το 2019 (πιθανή ημερομηνία η Τετάρτη 05/06/19) , θα εκλεγεί Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διενέργεια των εκλογών για ανάδειξη ΔΣ, Εξελεγκτικής Επιτροπής,  τριμελών επιτροπών νοσοκομείων και ΚΥ, αντριπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ.

Συμμετέχουμε, ενισχύουμε την παρουσία και τη δράση της Ε.Ι.Ν.Α.
Συμμετέχουμε στις δραστηριότητές της ιδίως σήμερα που οι νέοι συνάδελφοί μας -το μέλλον του ΕΣΥ- μεταναστεύουν και κινδυνεύει η λειτουργία πολλών κλινικών και τμημάτων από την έλλειψη προσωπικού.

Να ανατάξουμε με τη δράση μας και τους αγώνες μας το δημόσιο σύστημα υγείας, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των γιατρών που παλεύουν να ζουν με αξιοπρέπεια από το μισθό τους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα για  Δημόσια Δωρεάν Υγεία για Όλους, επιστημονική και εργασιακή αξιοπρέπεια των νοσοκομειακών.