ΠΑΤΡΑ: Βορίδης και Ασημακοπούλου καλούν τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν Παπαδημάτο – Φαρμάκη – ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ | dete

ΠΑΤΡΑ: Βορίδης και Ασημακοπούλου καλούν τους Νεοδημοκράτες να στηρίξουν Παπαδημάτο - Φαρμάκη - ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

Κάλεσμα για συστράτευση όλων των δυνάμεων με στόχο το  νικηφόρο αποτέλεσμα στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, απεύθυνε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Αχαϊας ΝΔ στην κατάμεστη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχειου ΑΣΤΗΡ. Μάλιστα ο κ. Βορίδης κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους της ΝΔ να στηρίξουν τον Νίκο Παπαδημάτο για τον Δήμο της Πάτρας και τον Νεκτάριο Φαρμάκη για την Περιφέρεια Δυυτικής Ελλάδος. 

Το ίδιος έπραξε και η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής στις προσεχείς εκλογές.

Οι ομιλητές κάλεσαν τον κοσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και να φέρουν 4 νικηφόρα αποτελέσματα στις εκλογές που θα γίνουν το 2019.

 

Παρόντες μεταξύ άλλων είναι οι Βουλευτής Ν.Δ Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο τέως υπουργός Βασίλης Μπεκίρης, ο πρώην βουλευτής Αθανάσιος Νταβλούρος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  η πολιτευτής Ευσταθία Γιαννία, Χριστίνα Αλεξόπουλου και Γεωργία Ντάτσικα, οι πρώην πρόεδροι της ΝΟΔΕ Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, Ανδρέας Πανταζάτος και Γιάννης Μάκκας, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και Πρόεδρος της Κομματικής οργάνωσης Ορκωτών Ελεγκτών Λογιτών της Ν.Δ Γιώργος Κουτρουμάνης και ο πρώην Δήμαρχος Δύμης Διονύσης Γκοτσούλιας.