ΠΑΤΡΑ: Αδίστακτοι πίσω από το κύκλωμα ηρωίνης | dete

ΠΑΤΡΑ: Αδίστακτοι πίσω από το κύκλωμα ηρωίνης

Σε κύκλωμα με «σκληρούς» διακινητές ναρκωτικών στην Πάτρα, παραπέμπει η υπόθεση με το ένα κιλό ηρωίνης. Μεταξύ των τεσσάρων συλληφθέντων, είναι και ο 33χρονος αρχηγός της οργάνωσης, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 1.000 γραμμάρια ηρωίνης, δυο πιστόλια, 74 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 45.345 ευρώ, λαθραίος καπνό, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τρία αυτοκίνητα.
Η σύλληψη του 33χρονου αρχηγού της οργάνωσης πραγματοποιήθηκε τη στιγμή που προσέγγιζε την κρύπτη, που βρισκόταν σε αγροτική τοποθεσία στην Πάτρα, ενώ η σύλληψη των υπολοίπων μελών πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους.
Ο δράστης είχε τοποθετήσει τις ναρκωτικές ουσίες μέσα σε νάιλον συσκευασίες τις οποίες είχε αποκρύψει μέσα σε βλάστηση και απορρίμματα.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι η εγκληματική οργάνωση πωλούσε την ηρωίνη, σε γειτονιές της Πάτρας και σε καταυλισμούς της Αχαΐας, σε συνεργούς τους, που είχαν τον ρόλο του ενδιάμεσου, οι οποίοι στη συνέχεια την διακινούσαν σε τοξικομανείς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ σε βάρος τους, σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διακίνησης ναρκωτικών, της παράβασης του νόμου περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.