ΠΑΤΡΑ: ΑΜΙΜΗΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ- Της πέταξε το κινητό στο χωράφι! ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΑΖΕΥΕ | dete

ΠΑΤΡΑ: ΑΜΙΜΗΤΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΜΙΝΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ- Της πέταξε το κινητό στο χωράφι! ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΧΑΖΕΥΕ

Το σκηνικό που διαδραματίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην είσοδο της μίνι περιμετρικής  από την πλευρά του κόμβου Κουρτέση.  στο ύψος των σχολείων, ήταν πέρα από κάθε περιγραφή.

Αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου περιγράφει στον «Κόσμο» τα όσα αμίμητα συνέβησαν με πρωταγωνιστές μια ανέμελη κυρία, το κινητό της και έναν νευριασμένο οδηγό.

Ήταν γύρω στις 12. 10 το μεσημέρι όταν στο  φανάρι της εισόδου της περιμετρικής ήταν σταματημένο ένα αυτοκίνητο με οδηγό μια κυρία που έπαιζε με το κινητό της, ενώ από το αμάξι της  ακουγόταν καιέντονη μουσική.

Η εν λόγω οδηγός δεν πρόσεχε το φανάρι. Ακριβώς πίσω της ήταν ο αυτόπτης μάρτυρας της σκηνής και στο τρίτο αυτοκίνητο ήταν ένας σαραντάρης ολίγον μάγκας.

Το φανάρι άναψε, αλλά η οδηγός που δεν είχε την προσοχή της στραμμένη σε αυτό, δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να ξεκινήσει και συνέχισε να παίζει με το κινητό. Ο σαραντάρης του τρίτου στη σειρά Ι.Χ. άρχισε να κορνάρει νευριασμένος. Τότε η οδηγός κατάλαβε ότι έπρεπε να ξεκινήσει  αλλά είχε πέσει πορτοκαλί και ενώ αυτή θορυβημένη από τα κορναρίσματα πρόλαβε και έφυγε, οι δύο πίσω έμειναν να περιμένουν να ανάψει το πράσινο.

Ο εκνευρισμένος οδηγός ωρύεται.

Η συνέχεια του σήριαλ διαδραματίζεται στα πρώτα φανάρια πριν το τούνελ στα Ταμπάχανα. Το φανάρι είναι κόκκινο και πρώτη στη σειρά είναι η γνωστή οδηγός που εξακολουθεί να παίζει με το κινητό της.

Ο σαραντάρης που βιάζεται, έχει προσπεράσει το δεύτερο Ι.Χ. και βρίσκεται πλέον ακριβώς από πίσω της. Η κυρία παίζει, ανάβει πράσινο και καμία κίνηση. Η οδηγός είναι και πάλι απασχολημένη και έχει αλλού το νου της.

Αυτή τη φορά όμως ο εκνευρισμένος οδηγός, δεν μπαίνει στη διαδικασία να κορνάρει.

Βγαίνει από το αμάξι, πάει στο παράθυρό της το οποίο είναι ανοικτό, της αρπάζει το κινητό και το πετάει στο διπλανό οικόπεδο, αφήνοντας ξερή την ίδια αλλά και τον οδηγό του αυτοκινήτου που ακολουθεί.

Στη συνέχεια, χωρίς να πει λέξη, μπαίνει στο αμάξι του και φεύγει βολίδα.

Σαστισμένη η οδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και πηγαίνει στον οδηγό που ήταν πίσω της να τον ρωτήσει αν είδε τον αριθμό του αυτοκινήτου του για να του κάνει μήνυση. Εκείνος δεν της έδωσε αριθμό και το σκηνικό έληξε με την κυρία να ψάχνει το κινητό της στο οικόπεδο ανάμεσα στους θάμνους.

Συμπέρασμα; Για καλό και για κακό, μην παίζετε με το κινητό στο φανάρι. Δεν ξέρετε που μπορεί να βρεθεί.